урнето ни в САЩ беше в периода 24.09 - 19.11. 2003 г. Както се вижда и от снимковия материал, не успяхме да видим кой знае колко от тази държава и снимките, които направих, са колкото да регистрирам присътвие, тъй като пътуването бе ужасно много и отнемаше много време, а хотелите в болшинството от случаите бяха в предградията, или извън градовете.
Повечето са направени от автобуса и, естествено, няма да ви занимавам с тях.

Това, което няма как да се разбере от снимките, но искам да споделя, е прекрасната организация на турнето (откъм пътуване и битови условия) и отношение към времето ни за почивка.
За пътви път, откакто пътувам по турнета, автобусите се движеха с 120 км/ч по магистрала и не се губеха (а не със 70-75 км/ч и лутанията, въпреки огромните и ясни пътни табели, както се случва, когато сме с наши, български автобуси и шофьори).
Дано не е за последно!Лас Вегас - 27.09. 2003 г. Пред казино "Фламинго".
В този град бяхме една единствена вечер, при това бяхме настанени в самия град. След спектакъла повечето се прибрахме в хотела само, за да се преоблечем и цяла вечер "скитахме", за да може да видим колкото се може повече от града на "порока".
Отново Лас Вегас.
Не е възможно да си в Лас Вегас и да се въздаржиш да не похарчиш някой-друг долар, пък било и на ротативка!
Лас Вегас: стята в хотела и леглото, от което не успях да се възползвам.
Не всички хотели бяха толкова добри, но във всички леглата бяха такива и за разлика от европейските хотели, навсякъде (е, с едно-две изключения за около 50 хотела) имаше ютия и маса за гладене, а тук-там и микровълнови фурни!
Същия хотел, същата стая. Поглед откъм леглата.
Минеаполис, Минесота - 14.10.2003 г. Единствения град, където успях да видя небостъргачи отблизо и да мина покрай тях.
В автобуса.
На това място, в тази компания премина по-голямата част от пребиваването ни в САЩ.