Хоби | Backgrounds | Програми

вличал съм се по какво ли не: пощенски марки (филателия); пощенски картички; картинки от дъвки; грамофонни плочи; книги... (Като ученик видях в руска книжарница учебници по китайски език и реших, че това е езикът, който трябва да уча - увлечение продължило не повече от две седмици с осем годишни иронични подмятания за моя сметка.)

Това, което запълва и осмисля свободното ми време напоследък е, може би се досещате, "висенето" пред компютър когато и където мога.

За първи път седнах пред компютър на 11.11.2000 г., когато един приятел ми регистрира E-Mail и ме заведе в Интернет клуб, за да ми покаже какво и как да правя.

Първата ми по-прилична работа

Буквално няколко дена след това записах курс по начална компютърна грамотност, а няколко месеца по-късно и курс по уеб дизайн.
От това произтече занемаряване на кореспонденцията ми (имайте го предвид, ако случайно решите да ми пишете!) и седенето в Интернет клубовете се изразява в търсене на скриптове, онлайн инструменти, freeware и други подобни.

Уеб страницата на съпругата ми
Тук е мястото да изкажа огромната си благодарност към мениджъра на Ученическа академия "XXI век" Снежина Станчева и към целия и екип за търпението и за възможността да ползвам компютърната им база, където направих уеб страница на съпругата си и в момента работя върху моята.